MENU

Opskrifter / Fuldkorn

Linguine med kantareller og grønkål

4 personer
Linguine med kantareller og grønkål

1 pk linguine

2 løg

2 fed hvidløg

400 g kantareller eller andre svampe

200 g grønkål (vægt med stilk)

1 spsk. hakket persille

100 g parmesan

1 flaske tomatsauce fx Polpa di Pomodoro

Prøv denne vinterlige vegetaropskrift på linguine med kantareller og grønkål lavet af Sara Hoffgard, som har bloggen hoffgaards.dk. En utrolig nem og smagfuld ret, der kan varieres med forskellige slags svampe og krydderurter efter smag og præference.

Skær løgene i både og hak hvidløg fint. Rens svampene. Klip eller skær bladene af grønkålens stilk, og hak dem groft. Hakken persillen fint. Svits løg og hvidløg på en pande med olie i ca. 2 min. Tilsæt kantarellerne og svits yderligere et par minutter. Tilsæt grønkål og persille og svits igen få minutter. Hæld polpaen i og lad det hele varme godt op op. Kog linguine efter anvisning på pakken og tilsæt den kogte linguine sammen med lidt af pastavandet til grøntsagssaucen. Smag til med salt og peber. Anret med friskrevet parmesan.