MENU

Opskrifter / Pasta

Penne Arrabiata

Penne Arrabiata

Il Fornaio’s ’Pappardelle Arrabiata’

 

Ingredienser:

400 g Penne

1 glas Polpa di Pomodoro

2 skalotteløg

10 fed hvidløg

2-3 røde chilier

Ekstra jomfru olivenolie

2 tsk. tørrede chili

2 tsk. rørsukker

Friskrevet parmesanost

Salt og peber

 

Sådan gør du:

Kog pastaen næsten som angivet på emballagen. Men kun til

den er halvt færdigt. Afdryp og gem en smule af pastavandet.

Hak løg og hvidløg og kom det i en pande i rigelig olivenolie

sammen med den knuste og friske chili.

Herefter tilsættes polpaen.

Smag til med salt, peber og sukker og lad saucen simre i

35-45 minutter for svagt blus.

Tilsæt lidt af kogevandet og vend den afdryppede pasta i

sauce og kog den færdig. Server rygende varm og med

rigeligt friskrevet parmesanost.