50 g frisk mozzarella
2 spsk mascarpone
3 kogte kartofler, gerne violet
12 skiver rå kartoffel
Frisk rosmarin og timian
Friske spiseblomster
Olivenolie
En pizza bianca i farverige klæder. Vores langtidsfermenterede pizzabund, som i sig selv har masser af smag, får fint selskab af urter og spiseblomster og er oplagt at server med et godt glas hvidvin eller tre.
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 225 grader. Få så meget væske ud af den friske mozzarella ved at rive den i mindre stykker og dræne den i et klæde eller en si. Smør pizzabunden med mascarpone og fordel små klumper af den friske, drænede mozzarella på pizzaen. Skær de kogte kartofler i kvarte og fordel på pizzaen sammen med skiver af rå kartoffel samt rosmarin. Bag midt i ovnen i ca 4-6 minutter. Tag pizzaen ud og fordel frisk timian og spiseblomster på pizzaen og dryp med god olivenolie.