MENU

Opskrifter / Pizzabund

Pizza Bianca med ricotta og oliven

Pizza Bianca med ricotta og oliven

1 Il Fornaio Pizzabund Bianca

50 g frisk mozzarellaost

20 g parmesan

100 g ricottaost

En håndfuld gode sorte oliven

En håndfuld pinjekerner

Frisk rosmarin

Olivenolie

Surdejspizza på få minutter – det får du med denne opskrift på en pizza bianca, hvor vores surdejspizzabund sørger for minimalt arbejde til dig. 

Sådan gør du

Forvarm ovnen til 225 °c. Rist pinjekerner gyldne på en pande. Dræn mozzarellaost, riv det i strimler og fordel på pizzabunden sammen med parmesan. Bag i 3-4 minutter. Fordel ricotta på pizzaen i klumper, kom oliven og pinjekerner på og afslut med rosmarin og dryp af Il Fornaios ekstra jomfruolivenolie

______________________

Tre genveje til friskbagt pizza

Uanset om du vil lave din egen pizzadej fra bunden, eller du gerne vil nøjes med at rulle og forme færdighævede surdejskugler – eller du foretrækker en færdiglavet bund, der blot skal toppes og bages derhjemme – så har Il Fornaio en løsning:

1 Du finder vores opskrift på hjemmelavet pizzadej med gær her og en langtidshævet surdejspizza her. 

2 Vores færdige surdejskugler finder du på frost i udvalgte supermarkeder, og de skal blot tøs op i en times tid, inden de kan rulles, formes og toppes præcis, som du har lyst til. Smagen har en skøn surdejsdybde, og crusten udvikler en fin boblende struktur under bagningen.

3 Sidst, men ikke mindst er der selvfølgelig vores nye færdige pizzabunde skabt efter napolitansk forbillede. Kodeordene er langtidshævet, surdejsbaseret og kompromisløst. De fås i to varianter, med eller uden tomat, og findes på frost i udvalgte supermarkeder.