MENU

Opskrifter / Pizzabund

Pizza Rossa med ricotta

1 pizza
Pizza Rossa med ricotta

1 Il Fornaio Pizzabund Rossa

2 spsk Il Fornaio Popla (tomatsauce)

100 g ricottaost

En håndfuld gode sorte oliven

Frisk basilikum og citronskal

Olivenolie

Med Il Fornaios Pizzabund Rossa i hånden samt en håndfuld gode ingredienser som frisk ricotta, oliven og basilikum er du ikke langt fra en god middag. Vores surdejspizzabunde sikrer dig et perfekt resultat hver gang og efter en tur i ovnen har du en pizza, der er et napolitansk pizzeria værdigt. 

Sådan gør du: 

Forvarm ovnen til 225 °C. Fordel polpa på pizzabunden og bag i 3-4 minutter. Fordel ricotta på pizzaen i klumper, kom oliven på og afslut med frisk basilikum, citronskal og dryp af Il Fornaios extra jomfruolivenolie.

 

______________________

Tre genveje til friskbagt pizza

Uanset om du vil lave din egen pizzadej fra bunden, eller du gerne vil nøjes med at rulle og forme færdighævede surdejskugler – eller du foretrækker en færdiglavet bund, der blot skal toppes og bages derhjemme – så har Il Fornaio en løsning:

1 Du finder vores opskrift på hjemmelavet pizzadej med gær her og en langtidshævet surdejspizza her. 

2 Vores færdige surdejskugler finder du på frost i udvalgte supermarkeder, og de skal blot tøs op i en times tid, inden de kan rulles, formes og toppes præcis, som du har lyst til. Smagen har en skøn surdejsdybde, og crusten udvikler en fin boblende struktur under bagningen.

3 Sidst, men ikke mindst er der selvfølgelig vores nye færdige pizzabunde skabt efter napolitansk forbillede. Kodeordene er langtidshævet, surdejsbaseret og kompromisløst. De fås i to varianter, med eller uden tomat, og findes på frost i udvalgte supermarkeder