MENU

Opskrifter / Pizzabund

Pizzabund rossa med gremolata og mozzarella

1 pizza
Pizzabund rossa med gremolata og mozzarella

1 Il Fornaio pizzabund rossa

75 g frisk mozzarella

4 spsk gremolata

En pizza så simpel, det kan være svært at forstå. Vores færdige Pizzabund Rossa toppes med mozzarella og efter bagning får den selskab af frisklavet gremolata. Du kender måske gremolata som side til din osso bucco, men prøv den på en pizza – du vil ikke fortryde det!

Sådan gør du:

Tænd ovnen på 225 grader. Få så meget væske ud af den friske mozzarella ved at rive den i mindre stykker og dræne den i et klæde eller en si. Fordel små klumper af den friske, drænede mozzarella på pizzaen. Bag midt i ovnen i ca 4 minutter. Tag pizzaen ud og fordel gremolata udover den varme pizza.

 

____________________

Tre genveje til friskbagt pizza

Uanset om du vil lave din egen pizzadej fra bunden, eller du gerne vil nøjes med at rulle og forme færdighævede surdejskugler – eller du foretrækker en færdiglavet bund, der blot skal toppes og bages derhjemme – så har Il Fornaio en løsning:

1 Du finder vores opskrift på hjemmelavet pizzadej med gær her og en langtidshævet surdejspizza her. 

2 Vores færdige surdejskugler finder du på frost i udvalgte supermarkeder, og de skal blot tøs op i en times tid, inden de kan rulles, formes og toppes præcis, som du har lyst til. Smagen har en skøn surdejsdybde, og crusten udvikler en fin boblende struktur under bagningen.

3 Sidst, men ikke mindst er der selvfølgelig vores nye færdige pizzabunde skabt efter napolitansk forbillede. Kodeordene er langtidshævet, surdejsbaseret og kompromisløst. De fås i to varianter, med eller uden tomat, og findes på frost i udvalgte supermarkeder