MENU

Opskrifter / Fuldkorn

Rug fusilli m. ovnbagte beder, rucola og pesto vinagrette

Rug fusilli m. ovnbagte beder, rucola og pesto vinagrette

200g Il Fornaio Rug Fusilli
3-5 Beder (gule eller røde)
1 Avokado
½ Courgette
2 Håndfulde rucola
20g Pinjekerner
3 spsk. Il Fornaio Ekstra Jomfruolivenolie
Il Fornaio Middelhavssalt
Peber

Dressing
3 spsk. Basilikumspesto
2 spsk. Ekstra Jomfruolivenolie
1 spsk. Hvidvinseddike
1 tsk. Honning

4 personer

Her har du den perfekte pastasalat, som både er sund og mættende på samme tid. Tænd ovnen på 200 grader. Rens bederne og halvér, evt. skær store beder i kvarte. Fordel bederne på en bageplade og drys olivenolie, salt og peber over bederne. Sæt bederne i ovnen i ca. 20 min. Kog rug pasta efter anvisning. Skær squash i tynde skiver (brug gerne mandolinjern) og skær avokado i skiver. Rist pinjekerner på en tør pande. Miks dressingen sammen. Bland alle komponenter sammen og server.