MENU

Vores varer / Økologisk Tagliolini m. æg

Økologisk Tagliolini m. æg

ITALIENSK DURUM PASTA MED ÆG. UDVIKLET OG PRODUCERET EFTER ORIGINALE HÅNDVÆRKSMETODER

Produceret af familien iacoponi

Jagten på gode råvarer og autentisk italiensk smag har ført Il Fornaio til den lille bjerglandsby Sequals, som ligger ved foden af Alperne i regionen Friuli. Her ligger et lille pastabageri som er drevet af ægteparret Claudio og Maria Iacoponi samt sønnen Federico.
Vi anvender kun de bedste økologiske råvarer – og vores pastadej er sammensat af italiensk durummel  og hele 23% æg. Den friske pasta lægges manuelt til tørre på trærammer, og herefter bages den ved lave temperaturer i 2 døgn. Bagning af pasta tager typisk 3-6 timer – men ikke hos familien Iacaponi – når de vælger ikke at haste med bagningen, skyldes det at de er kompromisløse med kvaliteten af deres pasta.
Ved denne nænsomme proces går pastadejen i en form for dvale og når pastaen tilberedes, vækkes den til live igen. Det medføre bla. en mere rig og nuanceret pasta smag og tekstur.

KOGETID: 1-2 min. Kog pastaen i rigeligt
vand. Tilsæt salt, så vandet smager af havvand
og tilsæt evt. et par dråber olivenolie.

Ingredienser & næringsindhold:

INGREDIENSER: Italiensk durummel* 54%,
Italiensk hvedemel tipo 00* 23%, æg* 23%, vand.
(* = økologisk). Allergener: gluten, æg.
Næringsindhold pr. 100 g: Energi: 1559 kJ/369 kcal.
Protein 15 g. Kulhydrat 68 g. Fedt 4,5 g. Salt

Økologisk Tagliolini m. æg

er produceret her:

friuli-v-g
Italien

Kan købes i

Udvalgte Føtex butikker, Udvalgte Føtex Food butikker, Bilka