MENU

Vores brød / CIABATTA DURUM SURDEJSBOLLER

CIABATTA DURUM SURDEJSBOLLER

CIABATTA DURUM SURDEJSBOLLER

Ciabatta Durum boller bagt med surdej, masser af vand og økologisk siciliansk durumhvede. Resultatet er boller med en smagfuld skorpe og en saftig, gylden og luftig krumme.

En bolle der er perfekt til morgenbordet, madpakken eller som madbrød. De skal ikke opbevares på hverken køl eller frost – men ved stuetemperatur. Tilberedning er blot 5-7 minutter i forvarmet ovn – eller alternativt direkte på brødristeren.

Bag færdig i 5-6 min ved 200grader varmluftovn

Ingredienser & næringsindhold:

DURUMHVEDEMEL* (41,4%), vand, durum surdej* (DURUMHVEDEMEL*, vand) (16,2%), havsalt med jod, lys BYGMALT*, gær. *=Økologisk

 

Energi: 808 kJ/193 Kcal.

Ud af 100 g:
Fedt 0,8 g
heraf mættede fedtsyrer 0 g
kulhydrater 37,6 g
heraf sukkerarter 2,1 g
protein 6,6 g
salt 1 g.


Kan købes i

Kvickly, Superbrugsen, Udvalgte DagliBrugsen butikker, Udvalgte Irma butikker