MENU

Vores brød / Focaccia med tomat og ost

Focaccia med tomat og ost

Focaccia med tomat og ost

Blødt og sprødt syditaliensk rundt madbrød på surdej og hvedemel.

Toppet op med tomat og ost. Det flotte runde brød kan nydes alene som et Pane Condito (krydret brød). Brug Foccaccia til sandwiches, dyp det i olivenolie og salt eller skær det i firkanter og brug det som snack.

Bagetid: ca. 6-7 min. 200 grader.

Ingredienser & næringsindhold:

Ingredienser:
Glutenholdige kornprodukter.
DURUMMEL*, ØKO tomat, durumsurdej* (Vand, DURUMMEL), vand, mozzarella* 24% fedt (98%
mozzarella (pasteuriseret MÆLK, salt, vegetabilsk osteløbe, mælkesyrekultur) kartoffelstivelse), salt
med jod, BYGMALT*, olivenolie*, gær, havsalt med jod. *=økologisk.

 

Energi: 857 Kj/205 Kcal.

Ud af 100 g:
Fedt 3,7 g
heraf mættede fedtsyrer 1,5 g
kulhydrater 33,9 g
heraf sukkerarter 0,5 g
Fibre 2 g

Protein 7,6 g
salt 1,1 g