Oplev den autentiske smag af Italien med Il Fornaios økologiske Surdejs Pinsa.
Oplev vores nyhed – Surdejs pinsa – et italiensk fladbrød, der emmer af håndværk og autentisk smag. Fermenteret i mindst 48 timer og nænsomt håndformet i vores stenovnsbageri på Amager, er denne pinsa skabt med dedikation og kærlighed til det italienske køkken.
Bagt med økologiske melsorter af højeste kvalitet fra Italien og vores egen surdej, har pinsaen en helt særlig krumme: saftig, sej og fuld af dybde. Den lange fermentering og bagning i en glohed stenovn sikrer en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.
Pinsaen forhandles hos Bilka, nemlig.com, gaardmester.dk og udvalgte Meny. Alle Meny købmænd har mulighed for at købe dem hjem til butikken, så det er altid en god idé at spørge efter den hvis du ikke kan finde den i din lokale Meny butik.
Sådan bruger du pinsaen
Vores italienske pinsa er alsidig og kan bruges til flere måltider:
Sådan bager du din Pinsa
For at opnå det bedste resultat anbefaler vi følgende fremgangsmåde:
Tip! Hvis du bruger toppings som ost, kød eller grøntsager, kan bagetiden variere. For en perfekt pinsa, hold øje med, at fyldet er gennembagt, og skorpen har den rette sprødhed.
Ingredienser & næringsindhold:
Udvalgte Meny butikker, Bilka, Nemlig.com