MENU

Opskrifter / Pizza & Sandwich

Burger på italiensk

4 personer
Burger på italiensk

500 g cocktailtomater på stilk

Urtemayonnaise:
1 tsk. Il Fornaio Middelhavssalt
1 tsk. grovkornet sennep
2 pasteuriserede æggeblommer
1 1/2 dl Il Fornaio Extra jomfru olivenolie
Saft af 1/2 citron
Peber
1 lille håndfuld friske krydderurter fx frisk estragon, persille eller basilikum

1 radiccio
4 oksebøffer fx ribeye
1 tsk. Il Fornaio Middelhavssalt
Peber
4 Il Fornaio Primitivo surdejs burger boller
Hel parmesanost
Evt. lidt spinatblade eller friske urter

Kom tomaterne i et ovnfast fad med bagepapir og dryp olivenolie over. Krydr med salt og peber.

Bag tomaterne i ovnen ved 200 grader i ca. 20 min. Kom salt og sennep i en skål og rør det godt sammen. Tilsæt æggeblommer og pisk det sammen.

Tilsæt olien dråbevis, mens der piskes med en elpisker. Mayonnaisen vil langsomt tykne. Pisk indtil der ikke er mere olie. Smag til med citronsaft og peber og tilsæt hakkede krydderurter.

Del salaten i blade, skyl og slyng den tør. Krydr kødet med salt og peber og steg på en glohed grillpande i ca. 2 min. på hver side.

Lun bollerne. Smør med urtemayonnaise, top med radiccio, kød, urtemayonnaise, parmesanost i flager og spinatblade eller friske urter. Server med ovnbagte tomater.