MENU

Opskrifter / Pasta

Pasta med pomodoro, basilikum og hvidløg på 10 min

4 pers
Pasta med pomodoro, basilikum og hvidløg på 10 min

Pasta efter eget valg eks. rug fusilli

Il Fornaio Extra jomfru olivenolie
Middelhavssalt
2 fed frisk hvidløg
1 fl Polpa di Pomodoro
Frisk basilikum
Parmesan

Fremgangsmåde:
Kog din pasta i rigeligt vand. Tilsæt salt så vandet smager af havvand og tilsæt evt et par dråber extra jomfru oliven olie.
Hæld extra jomfru olivenolie på en pande og varm op. Når du kan dufte olien tilsættes 2 fed hvidløg
– skær hvidløgsfed på langs og placer det med den skåret side nedad.
Tilsæt 2/3 flaske Polpa di Pomodoro
Tilsæt 2 håndfulde frisk let skåret basilikum
Dræn pastaen og bland grundigt. Hvis saucen mangler væske, så tilføj lidt af saltvandet, som pastaen har kogt i.
Server straks med frisk revet parmesan