MENU

Opskrifter / Fuldkorn

fuldkorns pizzabund

2 stk
fuldkorns pizzabund

2 stk.

8 g gær
2 dl lunkent vand
150 g Il Fornaio hvedemel, tipo OO
150 g Il Fornaio fuldkornshvedemel
1½ spsk. Il Fornaio ekstra jomfru olivenolie
½ tsk. Il Fornaio Middelhavssalt
1 glas Il Fornaio Pastasauce rustica

Rør gæren ud i vandet. Tilsæt mel, olivenolie og salt. Ælt dejen godt sammen og lad den hæve tildækket på et lunt sted i ca. 1½ time.

Rul dejen meget tyndt ud og fordel Il Fornaio pastasauce eller drænet Polpa di pomodoro over dejen.

Ønskes en tynd pizzabund – kommes der nu fyld på pizzaen efter eget valg. Bag pizzaen i forvarmet ovn ved 220° i ca. 12 minutter.

Ønskes en tykkere pizzabund – skal pizzaen nu hæve yderligere ½ time. Derefter kommes fyld på pizzaen og bages i forvarmet ovn i 220° i ca. 12 minutter.