MENU

Opskrifter / Pasta

Linguine alle vongole

2 personer
Linguine alle vongole

Ingredienser

500 g hjertemuslinger
300 g linguine 50% fuldkorn  Il Fornaio
1 bundt persille
Ekstra jomfru olivenolie Il Fornaio
1 dl hvidvin
1 økologisk citron
2 fed hvidløg
30 g saltet smør

En håndfuld smagfulde tomater

Linguine alle vongole a la Rasmus Fisker

Vi har inviteret MasterChef-deltager, og vores tidligere kollega, Rasmus Fisker i køkkenet –

Her er Rasmus’ take på en Linguine alle vongole!

Sådan gør du

Sæt pasta over i vand, der smager af havet og kog ⅔ af hvad anvisningerne siger da
pastaen skal tilberede færdigt i saucen.
På en stor pande hældes godt med ekstra jomfru olivenolie og tændes på god varme.
Snit hvidløg og chili og tilføj til panden. Det må ikke tage farve. Tilsæt herefter tomater.
Tilføj de rensede hjertemuslinger samt hvidvin og lad tilberede 3 min.

Alle muslingerne skal åbne sig og ellers kasseres de som ikke har.
Tag nu muslingerne op og kog fonden på panden ind til omkring en deciliter.

Vend det hele godt sammen og server!

 

Prøv også Rasmus’ opskrift på Pasta All’amatriciana