MENU

Opskrifter / Brug brødet

Ristet brød med pocheret æg

1 skive brød
Ristet brød med pocheret æg

1 skive Il Fornaio Rug Intenso
1 lille håndfuld frisk spinat
2 tsk. Il Fornaio pesto med soltørrede tomater
3 skiver bresaola
1 æg
Il Fornaio Middelhavssalt
Peber

 

 

Rist brødet. Skyl spinaten og slyng den tør. Smør brødet med rød pesto og top med spinat og bresaola.

Tag et glas og et stykke husholdningsfilm. Kom filmen ned i glasset, så den danner en lille skål. Smør filmen med et par dråber olivenolie. Slå ægget ud i glasset med husholdningsfilm og saml filmen omkring ægget. Luk til ved at sno lukningen rundt.

Kom ægget i en gryde med kogende vand. Kog ægget i ca. 4 ½ minut, afhængigt af størrelsen på ægget. Det er vigtigt at vandet kun lige er ved kogepunktet.

Top brødet med ægget, krydr med salt og peber og server straks.