Ingredienser (4 pers.)
Penne med zucchini og bønner er en cremet og aromatisk pastaret, hvor friske grøntsager møder fyldige bønner og milde krydderurter. Den let spicy jalapeño og friske ingefær giver retten et ekstra spark, som sammen med citronskal og friske urter er et perfekt modspil til den fyldige flødesauce. Server med et generøst drys parmesan og masser af friskkværnet peber for ekstra dybde og smagsfylde.
Fremgangsmåde
1. Skyl grøntsager og pil hvidløg.
2. Snit alle grøntsager i skiver og steg af i lidt olivenolie i en gryde.
3. Tilsæt bønner, citronskal, urter og piskefløde.
4. Lad det koge ind i 5-10 minutter. Smag til med salt og peber.
5. Kog pastaen som angivet på pakken og vend sammen med grøntsagerne.
6. Riv parmesanost over og server med masser af friskkværnet peber.
Udviklet af Alexandra Bækgaard Carstensen.
Alexandra er rundet af den kulinariske scene, har arbejdet på flere toprestauranter og senest styret gryderne hos Easy Peasy. Nu står hun i køkkenet hos Go’ Morgen Danmark – og hos os deler hun velsmagende italienske retter med sæsonens grønt og Il Fornaio’s økologiske handelsvarer. Lige til at gå til.