Antipasti med ansjoser og citron
1 Il Fornaio pizzabund
1 hel mozzarella
1 glas ansjoser
1 økologisk citron
Antipasti med ricotta og grillede grøntsager
1 Il Fornaio pizzabund
1 aubergine
1 squash
1 rød peberfrugt
Il Fornaio ekstra jomfruolivenolie
100 g ricotta
Il Fornaio middelhavssalt
1 bundt friske krydderurter fx oregano, timian eller basilikum
Antipasti med oliventapenade og rucola
1 Il Fornaio pizzabund
1 hel mozzarella
Oliventapenade
1 håndfuld rucola
peber
Antipasti med ansjos og citron
Tag pizzaen ud af aluminiumsbakken og læg den på en bageplade med bagepapir.
Skær mozzarella i skiver og fordel på pizzabunden. Bag den i ovnen ved 225 grader i ca. 8-10 min.
Skær bunden ud i mundrette stykker. Top med et lille stykke ansjos og reven citronskal. Krydr med peber.
Antipasti med ricotta og grillede grøntsager
Rens grøntsagerne og skær i skiver. Pensl med olie og grill på begge sider til de er gyldne.
Peberfrugten kan grilles i ovnen til den er helt sort og branket. Herefter flås skinnet af og peberfrugten skæres i mindre stykker.
Tag pizzaen ud af aluminiumsbakken og læg den på en bageplade med bagepapir. Bag den i ovnen ved 225 grader i 8-10 min.
Rør ricotta med salt. Fordel ricotta på den bagte pizzabund og top med grøntsager, inden den skæres i mundrette stykker. Pynt med friske krydderurter.
Antipasti med oliventapenade og rucola
Tag pizzaen ud af aluminiumsbakken og læg den på en bageplade med bagepapir. Skær mozzarella i skiver og fordel på pizzabunden. Bag den i ovnen ved 225 grader i 8 – 10 min.
Skær pizzaen ud i mundrette stykker. Top med lidt oliventapenade og rucola. Krydr med peber.