MENU

Opskrifter / Aftensmad

Pizza Bianca med Cimi di Rapa, Blomsterkapers og Grillede Artiskokhjerter

1 pizza
Pizza Bianca med Cimi di Rapa, Blomsterkapers og Grillede Artiskokhjerter

 

  • 1 pizzabund (bianca fra il Fornaio)
  • 100 g ricotta
  • 1 bundt Cimi di Rapa, kun kernerne
  • 1 glas grillede artiskokker
  • 1 spsk blomsterkapers, drænet
  • Olivenolie
  • Salt og friskkværnet peber

Samle pizzaen

  1. Forbered fyldet:
    • Skyl og pluk Cimi di Rapa, så kun kernerne bruges.
    • Smuldr ricottaen og gør blomsterkapers klar til topping.
  2. Dekorer pizzaen:
    • Smør et jævnt lag ricotta over pizzabunden.
    • Fordel Cimi di Rapa, blomsterkapers og de grillede artiskokhjerter ovenpå.
  3. Bagning:
    • Bag pizzaen i en forvarmet ovn ved 220°C i 6-8 minutter, indtil skorpen er sprød og ricottaen let gylden.
  4. Afslutning:
    • Dryp med lidt olivenolie og krydr med en smule salt og friskkværnet peber.