MENU

Opskrifter / Aftensmad

Spaghetti med spicy tomatsovs og tun

Spaghetti med spicy tomatsovs og tun

Ingredienser (4 pers.) 

  • 300 g spaghetti ILFORNAIO Spaghetti
  • 2 løg
  • 1 helt hvidløg
  • 2 store peberfrugter/ 6 snackpeber
  • 2 røde chili
  • 2 håndfulde små tomater
  • 5 ansjoser
  • 1 glas polpa di pomodoro
  • 1 glas/ dåse tun
  • Extra jomfru olivenolie ILFORNAIO olivenolie
  • 4 spsk sorte oliven ILFORNAIO sorte oliven
  • Parmesan
  • Frisk basilikum
  • Salt og peber

Spaghetti med spicy tomatsovs og tun er en ret, der emmer af middelhavsstemning og italiensk enkelhed. Her får du en pastaret med masser af smag fra ristede grøntsager, et ekstra kick fra frisk chili og en masse gode næringsstoffer og omega3 fedtsyrer. Ved at bruge vores 50% fuldkornspasta får du 100% flere fibre sammenlignet med almindelig pasta. Simple råvarer, massere af næring og smag – perfekt til efteråret.

Femgangsmåde

1.   Skyl grøntsager og pil løg.

2.   Steg derefter hårdt af på en tør pande til det har fået godt med farve.

3.   Pil stilken af peberfrugterne og blend så alle grøntsagerne sammen med olivenolie, salt og peber.  

4.   Smelt ansjoserne på en pande i lidt olie og tilsæt de blendede grøntsager og polpaen. Lad det simre i ca. 15 minutter.

5.   Kog pastaen som angivet på pakken og vend sammen med saucen.

6.   Tilsæt evt. lidt af kogevandet, hvis den er for ‘tør’. 

7.   Server med parmesanost, tun, basilikum, sorte oliven, et stænk olivenolie, salt og peber.

Udviklet af Alexandra Bækgaard Carstensen.
Alexandra er rundet af den kulinariske scene, har arbejdet på flere toprestauranter og senest styret gryderne hos Easy Peasy. Nu står hun i køkkenet hos Go’ Morgen Danmark – og hos os deler hun velsmagende italienske retter med sæsonens grønt og Il Fornaio’s økologiske handelsvarer. Lige til at gå til.