MENU

Vores varer / Økologisk asparges risotto

Økologisk asparges risotto

Piemonte, Picco og pragtfulde ris

Produceret af Familien Picco

Il Fornaio økologisk asparges risotto er lige til at tilberede og kræver kun få ingredienser. På under 20 minutter er retten klar til servering. Nemmere bliver det ikke. Højere magter må have et ualmindeligt godt øje til Piemonte i det nordlige Italien. I hvert fald er området ved foden af Alperne begunstiget med så skønt og mildt et klima, at dalen siden 1600-tallet har været berømmet for sin frugtbarhed, og i dag er kendt for sine fremragende vine, trøfler, oste og ris – heriblandt risottoris.

I Vercelli provinsen har La Famiglia Picco siden begyndelsen af 1930’erne dyrket deres ris ved nænsom udnyttelse af de frodige jorde i dyb respekt for kornets oprindelse. Hvert parti ris er naturligvis sporbart fra frø til emballage.

Høsttidspunktet er altafgørende. Kornet skal være helt og ikke knækket, og høsten foregår efter nøje kontrol. Her udvælges korn efter farve, størrelse og renhed, hvilket sikrer et yderst ensartet produkt af absolut højeste kvalitet.

Vores asparges risotto kan nydes alene som den er, eller eksemplelvis piftes op med en god extra jomfru olivenolie og en håndfuld friske asparges.

Risottoblandingen er lavet med 100% økologiske råvarer. Derudover er den vegansk, glutenfri og sammensat udelukkende af naturlige rene råvarer helt uden tilsætningsstoffer eller numre.

 

Ingredienser & næringsindhold:

Carnaroli ris*, asparges* (2,8%), havsalt*, rismel*, løg*, selleri*, gulerod*, persille*, porre*, ekstra jomfru olivenolie*, majsstivelse*, miso (soja, ris, vand, salt, koji)*, gærekstrakt*, krydderier*. * = økologisk

Energi (Kj / Kcal): 1557 kJ / 367 kcal
Fedt: 0,6 g
heraf mættet fedtsyrer: 0,1 g
Kulhydrat: 82,4 g
Heraf mættet sukkerarter: 0,71 g
Kostfibre 1,6 g
Protein: 6,8 g
Salt: 2,1 g

 

Økologisk asparges risotto

er produceret her:

piemonte
ItalienKan købes i

Udvalgte Superbrugsen butikker, Irma, Udvalgte Meny butikker, Coop-Mad