MENU

Vores varer / Økologisk Durum Pizzamel

Økologisk Durum Pizzamel

Produceret af molini moliblea

Vi har udviklet en stærk, smidig og aromatisk pizzamel helt uden tilsætningsstoffer af nogen art. Vores solgule durumblanding er nøje sammensat af de sicilianske urdurumsorter Russello, Duilio, Plinio og Core.

Resultatet er en sprød pizzabund med en luftig, aromatisk krumme fyldt med små fine luftbobler, samt med den sejhed der kendetegner de syditalienske pizzaer.

Vi har valgt at bringe de glemte italienske ursorter tilbage. Ursorterne har nemlig række fordele, som er bevaret i deres genetiske kode: De har en anden glutensammensætning end f.eks. almindelig durum, som gør dejen lettere at arbejde med og mere smidig. Derudover har sorterne et lavere glykæmisk indeks, som i praksis betyder, at de ikke får blodsukkeret til at stige på samme måde som forædlede sorter. Dette giver en sundere og mere stabil fordøjelse. Fælles for sorterne er også, at de har mere smag og duft. Smagen er fyldig, med noter af kornstrå og kanel og duften er af solmodne durumkerner.

Il Fornaios nye økologiske durum pizzamel er udviklet i samarbejde med det sicilianske mølleri Antico Mulino Ibleo, ligesom vores øvrige durummelvarianter.

Det eneste du skal tilsætte er vand, gær, salt og olivenolie. En hel pose rækker til 8 pizzaer.

Ingredienser & næringsindhold:

Ingredienser: Økologisk Durumhvedemel, sammensat af sorterne Rusello, Duilio, Plinio og Core.

Næringsindhold pr. 100 g:
Energi: 1463 kj/ 350 kcal
Fedt 1 g heraf mættede fedtsyrer 0,13 g
Kulhydrater 72,1 g heraf sukkerarter 10,0 g
Fibre 3 ,7 g
Protein 11,3 g
Salt 0,002 g

Økologisk Durum Pizzamel

er produceret her:

sicilien
ItalienKan købes i

Kvickly, Udvalgte Superbrugsen butikker, Meny, Udvalgte SPAR butikker, Føtex, Bilka, Salling