Det klassiske italienske brød med en fast struktur, sprød skorpe og en afbalanceret smag af hvede.
Varenummer: 2330541 – 3 stk. a 1000 g.
Varenummer: 2223522 – Køl
I Italien betegnes filone brødet ”par excellence” og hvor man end rejser finder man det. Den sprøde skorpe, den faste struktur og den balancerede smag af surdej og hvede gør det perfekt som dyppebrød til supper, eller med en skive ost om morgenen. Italienerne bruger filone til alle måltider, f.eks. som bruschette, ristet til crostini og til brødcrutoner.
Anvendelse: Morgenbrød, til supper eller ristede til bruschette.
Optøs. Bages 15-20 min. ved 200 grader.
Ingredienser & næringsindhold:
Ingredienser: Hvedemel*, vand, surdej (hvedemel*, vand), durummel, havsalt tilsat jod, gær.
*=økologisk.
Næringsindhold pr. 100 g.:
Energi 1059 KJ/253 kcal.
Fedt: 1,1 g.
heraf mættede fedtsyrer 0 g
Kulhydrat: 51,7 g.
heraf sukkerarter: 0 g.
Protein: 7,1 g.
Salt: 1,2 g.