MENU

Vores brød / FOCACCIA PÅ SURDEJ TOPPET MED URTER OG EKSTRA JOMFRU OLIVENOLIE

FOCACCIA PÅ SURDEJ TOPPET MED URTER OG EKSTRA JOMFRU OLIVENOLIE

FOCACCIA PÅ SURDEJ TOPPET MED URTER OG EKSTRA JOMFRU OLIVENOLIE

FOCACCIA PÅ SURDEJ TOPPET MED EKSTRA JOMFRU OLIVENOLIE OG URTER

Vores nye focaccia er et håndlavet brød bagt på hvedesurdej, italiensk tipo 00 hvedemel tilsat havsalt og selvfølgelig ekstra jomfru olivenolie som vi blander med krydderurterne rosmarin og persille.

Modsat vores øvrige brød, skal denne nye focaccia ikke opbevares på hverken køl eller frost – men ved stuetemperatur. Focacciaen er naturligvis stadig 100% clean label – bagt kompromisløst. Det er samme pakketeknologi som vi kender fra frisk salat, der tillader os at distribuere denne nyhed udenfor køle- og fryseskabet. Det er derved blevet meget nemmere, at tage et Il Fornaio surdejsbrød med i sommerhus, på picnic eller blot frem fra brødskuffen til at pifte en sommergrillaften op. Tilberedning er blot 7-9 minutter i forvarmet ovn – eller direkte på grillen.

Ingredienser & næringsindhold:

Tipo 00 HVEDEMEL*, vand, hvedesurdej* (HVEDEMEL*, vand, gær), ekstra jomfru olivenolie*,  FULDKORNSHVEDEMEL*, groft RUGMEL*, lys BYGMALT* , havsalt med jod, tørret persille*, rosmarin*, gær. *=økologisk

Næringsindhold pr: 100 g:

Energi 1103 kJ/ 264 Kcal

Fedt 3,8 g (heraf mættede fedtsyrer 0,4 g)

Kulhydrat 47,9 g (heraf sukkerarter 1 g)

Kostfibre 2,7 g

Protein 7,4 g

Salt 0,7 g