MENU

Vores brød / Francesone Integrale Boller

Francesone Integrale Boller

Francesone Integrale Boller

Rustik fuldkornsvariant af det klassiske italienske Pane di Altamura (Landbrød).

Frost     100 stk. a 50 g.     Varenummer: 4330213

Køl        15 stk. a 50g.         Varenummer:42224598

Surdejsbollerne er bagt med lys surdej og fuldkornsshvedemel og har en helt ren smag af italiensk landkøkken. Bollerne har en blød skorpe og en fast krumme, som er yderst velegnet til smørelse og cremede oste. Den rene smag gør yderligere bollerne ideelle til at absorbere smagsnuancer fra andre retter. Egner sig fantastisk også til at dyppe i olivenolie, supper og til gryderetter.

Anvendelse: Morgenmad – kuvert boller.

Optøs. Bages 4-6 min. ved 200 grader forvarmet ovn.

 

 

Ingredienser & næringsindhold:

Ingredienser: Hvedemel*, vand, fuldkornshvedemel*, surdej ( vand, fuldkornshvedemel*), hvedeklid*, havsalt tilsat jod, gær. (*= Økologisk).

Næringsindhold pr. 100 g.:

Energi 1074 KJ/257 kcal.
Fedt: 1,4 g.
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat: 50,1 g.
heraf sukkerarter: 0 g.
Protein 7,6 g.
Salt: 1,1 g.
Kostfibre 5,0 g.

Francesone Integrale Boller