Vores grove, mørke og fiberrige fuldkornsboller er bagt med italiensk temperament og håndelag.
Frost 100 stk. a 50 g. Varenummer: 4333238
Montagne bollerne er bagt på hele tre forskellige surdeje, fuldkornsmel og kerner, som giver en særegen karakter og bid.
Pane Montagnes egne rugsurdeje – brødets DNA – gengiver sammen med fuldkornsrugmel, durummel og kerner smagen af groftmalet korn i forskellige nuancer. Bollerne langtidshæver hvorved den gode smag kommer endnu stærkere frem. Bages ved høj varme, som giver den sprøde skorpe og saftige krumme.
Ingredienser & næringsindhold:
Ingredienser: Vand, fuldkornshvedemel*, durummel*, rugmel*, surdej (vand, hvedemel*, durummel*, fuldkornshvedemel*), rugkerner*, ekstra jomfruolivenolie*, havsalt tilsat jod, bygmalt*, gær. (*=økologisk)
Energi: 940 Kj/220 Kcal.
Ud af 100 g:
Fedt 1,4 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
kulhydrater 45,2 g
heraf sukkerarter 1,7 g
fibre 6,2
protein 7,1 g
salt 1,2 g.
Udvalgte Meny butikker, Udvalgte SPAR butikker