Bollerne bliver bagt ved høj og intens varme der giver en rustik skorpe og egen primitive karakter.
Frost 35 stk. a 70 g. Varenummer: 4333962
Vi ælter rugsurdej med fuldkornsmel og hvedemel og sætter dejen til koldhævning natten over så vi får en levende dej med store surdejsbobler. Bollerne bliver bagt ved høj og intens varme der giver en rustik skorpe med let svedne bobler og egen primitive karakter. Ikke to boller er ens, da vores surdeje hver dag udvikler sig forskelligt. Primitivo giver med sin seje krumme og kraftige smag et godt samspil til simreretter, oste og som dyppebrød til supper.
Anvendelse: Madbrød– sandwichbolle – kuvertbrød/flute.
Optøs. Bages 4-5 min. ved 200 grader.
Ingredienser & næringsindhold:
Ingredienser: Hvedemel*, vand, surdej (rugmel*, vand), fuldkornshvedemel*, durummel*, havsalt tilsat jod, hvedeklid*, gær.
*= Økologisk.
Næringsindhold pr. 100 g.:
Energi 947 KJ/226 kcal.
Fedt: 1,1 g.
heraf mættede fedtsyrer 0 g
Kulhydrat: 45,5 g.
heraf sukkerarter: 0,4 g.
Protein: 6,3 g.
Salt: 0,9 g.