Fuldkorns boller med sej krumme og sprød skorpe.
Vi blander rugsurdej med hvedesurdej, hørfrø og tipo 0 hvede og sætter til koldhævning natten over. Denne proces skaber store unikke bobler i dejen og udvikler en rustik smag af fuldkorn, sødme og let syrlighed. Krummen bliver sej og saftig med store surdejshuller. Bollerne bages ved høj varme så de får en sprød skorpe.
Ingredienser & næringsindhold:
Ingredienser: HVEDEMEL*, vand, fuldkornsHVEDE*, surdej (vand, RUGMEL*), DURUMMEL*, hørfrø*, havsalt tilsat jod, gær. (*=økologisk)
Energi: 960 Kj/230 Kcal.
Ud af 100 g:
Fedt 1,8 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
kulhydrater 45,2 g
heraf sukkerarter 0,6 g
fibre: 5,2 g
protein 7,6 g
salt 1,0 g.