Det klassiske surdejsbrød som er ideelt til sandwich.
Bagt på surdej og hvedemel med sprød skorpe. Størrelsen gør den perfekt til sandwichbrød. Prøv med f.eks. parmaskinke og frisk mozzarella. Med middelhavssalt, extra jomfruolivenolie og rosmarin.
Anvendelse: Sandwich, to-go snack.
Optøs. Bages : 5-7 min. ved 200 grader eller en klapgrill 3-5 min.
Ingredienser & næringsindhold:
Ingredienser: HVEDEMEL*, vand, surdej (HVEDEMEL*, vand), ekstra jomfru olivenolie*, havsalt tilsat jod, rosmarin* (0,2%), gær. (*=økologisk)
Energi: 974 Kj/233 Kcal.
Ud af 100 g:
Fedt 3,3 g
heraf mættede fedtsyrer 0,3 g
kulhydrater 43,1 g
heraf sukkerarter 0,1 g
protein 5,8 g
salt 1,0 g.