Luftige boller med blød krumme og sprød skorpe.
Frost 100 stk. a 50 g. Varenummer: 4330473
Vi blander hvedemelssurdejen med fordejen, lader det koldhæve natten over for tilsidst at blive bagt ved høj varme. Den intense varme lukker skorpen således krummen bevarer fugt og fylde. De lette og luftige surdejs boller er velegnede til morgenbordet, de kan flækkes og bruges til sandwiches og ledsage som kuvertbrød.
Optøs. Bages 4-5 min. ved 200 grader i forvarmet ovn.
Ingredienser & næringsindhold:
Ingredienser: Hvedemel*, surdej (hvedemel*, vand), vand, havsalt tilsat jod, gær. (*=økologisk).
Energi: 1038 Kj/248 Kcal.
Ud af 100 g:
Fedt 1,1 g
heraf mættede fedtsyrer 0 g
kulhydrater 50,9 g
heraf sukkerarter 0 g
Protein 6,8 g
salt 1,2 g.