MENU

Vores brød / Surdejs Ciabattaboller

Surdejs Ciabattaboller

Surdejs Ciabattaboller

Luftige boller med blød krumme og sprød skorpe. Vi blander hvedemelssurdejen med fordejen, lader det koldhæve natten over for til sidst at blive bagt ved høj varme. Den intense varme lukker skorpen således krummen bevarer fugt og fylde. De lette og luftige surdejsboller er velegnede til morgenbordet, de kan flækkes og bruges til sandwich og ledsage som kuvertbrød.

Optøes.
Bages 4-5 min. ved 200 grader i forvarmet ovn.

 

 

Ingredienser & næringsindhold:

Ingredienser: HVEDEMEL*, surdej (HVEDEMEL*, vand), vand, havsalt tilsat jod, gær. (*=økologisk)

Energi: 1038 Kj/248 Kcal.

Ud af 100 g:
Fedt 1,1 g
heraf mættede fedtsyrer 0 g
kulhydrater 50,9 g
heraf sukkerarter 0 g
protein 6,8 g
salt 1,2 g.

Surdejs Ciabattaboller

Kan købes i

Udvalgte Meny butikker, Nemlig.com