Produceret af familien iacoponi
Jagten på gode råvarer og autentisk italiensk smag har ført Il Fornaio til den lille bjerglandsby Sequals, som ligger ved foden af Alperne i regionen Friuli. Her ligger et lille pastabageri som er drevet af ægteparret Claudio og Maria Iacoponi samt sønnen Federico.
Vi anvender kun de bedste økologiske råvarer – og vores pastadej er sammensat af italiensk durummel og hele 23% æg. Den friske pasta lægges manuelt til tørre på trærammer, og herefter bages den ved lave temperaturer i 48 timer. Bagning af pasta tager typisk 3-6 timer – men ikke hos familien Iacaponi – når de vælger ikke at haste med bagningen, skyldes det at de er kompromisløse med kvaliteten af deres pasta.
Ved denne nænsomme proces går pastadejen i en form for dvale og når pastaen tilberedes, vækkes den til live igen. Det medføre bla. en mere rig og nuanceret pasta smag og tekstur. Endvidere kendetegnes ved en mere ru overflade – og suger mere sauce end eksempelvis tør pasta. lasagnepladen
TILBEREDNING: Fordel lasagnepladerne jævnt
med rigeligt sauce omkring. Lasagnepladerne skal
ikke forkoges. Bag lasagnen i 30-35 min. ved 200°C.
Ingredienser & næringsindhold:
Italiensk durummel* 54%, Italiensk hvedemel tipo 00* 23%, æg* 23%, vand.
(* = økologisk). Allergener: gluten, æg.
Næringsindhold pr. 100 g: Energi: 1559 kJ/369 kcal.
Protein 15 g. Kulhydrat 68 g. Fedt 4,5 g. Salt 0,1 g.
Føtex, Bilka