Produceret af familien iacoponi
Jagten på gode råvarer og autentisk italiensk smag har ført Il Fornaio til den lille bjerglandsby Sequals, som ligger ved foden af Alperne i regionen Friuli. Her ligger et lille pastabageri som er drevet af ægteparret Claudio og Maria Iacoponi samt sønnen Federico.
Vi anvender kun de bedste økologiske råvarer – og vores pastadej er sammensat af italiensk durummel og hele 23% æg. Den friske pasta lægges manuelt til tørre på trærammer, og herefter bages den ved lave temperaturer i 2 døgn. Bagning af pasta tager typisk 3-6 timer – men ikke hos familien Iacaponi – når de vælger ikke at haste med bagningen, skyldes det at de er kompromisløse med kvaliteten af deres pasta.
Ved denne nænsomme proces går pastadejen i en form for dvale og når pastaen tilberedes, vækkes den til live igen. Det medføre bla. en mere rig og nuanceret pasta smag og tekstur.
KOGETID: 1-2 min. Kog pastaen i rigeligt
vand. Tilsæt salt, så vandet smager af havvand
og tilsæt evt. et par dråber olivenolie.
Ingredienser & næringsindhold:
INGREDIENSER: Italiensk durummel* 54%,
Italiensk hvedemel tipo 00* 23%, æg* 23%, vand.
(* = økologisk). Allergener: gluten, æg.
Næringsindhold pr. 100 g: Energi: 1559 kJ/369 kcal.
Protein 15 g. Kulhydrat 68 g. Fedt 4,5 g. Salt
Udvalgte Føtex butikker, Udvalgte Føtex Food butikker, Bilka