MENU

Opskrifter / Pasta

Cacio e Pepe

4
Cacio e Pepe

Ingredienser:

400 g Il Fornaio Spaghetti

15 g sort peber (friskkværnet/mortet)

2 spsk. smør

75 g Pecorino

125 g Parmigiano Reggiano

Salt

Sådan gør du

Kog pastaen i godt saltet vand i ca. 5 minutter.

Rist peberet på en stor pande med høje kanter ved middelvarme i et par minutter. Tilsæt to-tre dl pastavand og kog op. Tilsæt herefter pastaen og kog videre. Spæd til med lidt vand, hvis pastaen begynder at blive tør. Sluk for blusset og tilsæt nu osten lidt ad gangen og ’fold’ pastaen indover. Giv mere vand, hvis det er nødvendigt. Når saucen er ensartet tilsætter du smørret – iskoldt i små klumper og laver den samme ’folde’-bevægelse. Smag til med salt og evt. peber.

 

Buon appetito!

Vil du prøve flere af vores pastaopskrifter? Så finder du dem her.