MENU

Opskrifter / Pasta

Cremet pastasalat med svampe og pancetta

4 personer
Cremet pastasalat med svampe og pancetta

1 spsk. Il Fornaio ekstra jomfruvenolie
80 g pancetta
500 g svampe (gerne forskellige slags)
1 rødløg
1 spsk. Il Fornaio ekstra jomfruolivenolie
1 fed hvidløg
1 dl hvidvin
250 g ricotta
1 lille bundt persille
Il Fornaio Middelhavssalt
Peber
300 g Il Fornaio Rug Fiori

Varm olien på en pande og steg pancetta til det er næsten sprød. Læg pancetta til afdrypning på et stykke fedtsugende papir.

Rens svampene. Skær løget i både.
Varm olien på panden og steg svampe med løg indtil de er gyldne. Tilsæt presset hvidløg og hvidvin. Lad vinen fordampe. Tilsæt ricotta og lad det smelte i de lune svampe. Tag panden af varmen.
Skyl og hak persillen og vend med svampe. Krydr med salt og peber.

Kog pastaen som angivet på emballagen og afdryp. Gem lidt af kogevandet. Vend pasta med svampecremen og juster konsistensen med kogevandet. Drys pancetta over og server.

Primære indgredienser:
Middelhavssalt
Middelhavssalt