MENU

Opskrifter / Antipasti

Frittata med spinat og broccolini

Frittata med spinat og broccolini

Ingredienser:

2/4 x Primitivo Mezzo

8 æg

150 g broccolini/½ broccoli

1 bndt. spinat

1 fed hvidløg

1 skalotteløg

Aioli

Olivenolie

Salt og peber

Sådan gør du

Varm din ovn til 220 grader.

Pisk æggene til en ens masse og smag til med salt og peber.

Skær broccoli i små buketter og steg dem i olivenolie med fintsnittet løg og hvidløg. Når broccolien har fået lidt gylden farve, tilsætter du spinat. Når spinaten har ’lagt’ sig, hælder du æggemassen over. Lad det lige sætte sig og smid så panden i ovnen sammen med brødet i ca. 8 minutter.

Skær brødet op, smør med aioli og skær frittataen i passende stykker, og læg ovenpå.

Buon appetito!