MENU

Opskrifter / Pasta

Fusilli med gorgonzola, pære og zucchini

4 Personer
Fusilli med gorgonzola, pære og zucchini

50 g valnødder
2 pærer
2 spsk. Il Fornaio Ekstra Jomfruolivenolie
2 zucchini (Squash)
1 fed hvidløg
1 spsk. Il Fornaio Ekstra Jomfruolivenolie
100 g gorgonzola
Il Fornaio Middelhavssalt
Peber
300 g Il Fornaio durum fusilli

Rist valnødderne på en tør pande. Tag dem af panden og hak dem.
Skær pærerne både. Varm olien på en pande og rist pærerne til de er gyldne på begge sider. Pas på de ikke får for meget og bliver for bløde.

Skær zucchini i små tern ca. 1 x 1 cm. Skær hvidløg i skiver. Varm olie på en pande og rist zucchini med hvidløg til de er møre. Smag til med salt og peber. Tilsæt gorgonzola og lad det smelte.

Kog pastaen som angivet på emballagen og gem lidt af kogevandet. Vend pasta med zucchini og juster konsistensen med noget af kogevandet. Vend forsigtigt med pærer og server med drys af valnødder.