1 portion kødsauce til bolognese
500 g pasta, fx . en blanding af 100% fuldkorn og durum Fusilli
Bechamelsauce:
6 dl mælk
2 spsk. hvedemel
1/2 tsk. stødt muskatnød
100 g mozzarella ost
Il Fornaio Middelhavssalt
peber
50 g reven parmesanost
Tilbered kødsaucen.
Kog pastaen som angivet på emballagen og afdryp.
Varm 4 dl mælk i en gryde. Ryst resten af mælken med hvedemel til en jævning. Rør jævningen i mælken under omrøring og kog saucen i ca. 2 min. Tilsæt muskatnød og mozarellaost og smag saucen til med salt og peber.
Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Læg lagvis pasta, bolognese og bechamel i et smurt ovnfast fad. Gentag og slut med et lag bechamel. Drys med reven parmesanost.
Bag lasagne n i ovnen i ca. 15 min til osten er smeltet og lasagnen er gylden og varm.
TIP Brug Il Fornaios rugpasta eller fuldkornspasta for et mere fibre holdig måltid.