1 kylling (alternativt 6-8 kyllingeoverlår)
2 rødløg
2 spsk Il Fornaio Extra jomfru olivenolie
200 g små chorizopølser
3 fed hvidløg
4 kviste frisk timian
Reven skal af 1 økologisk citron
1 dl hvidvin
1 dl hønsebouillon
3 dl Il Fornaio Polpa di pomodoro
1 lille bundt bredbladet persille
300 g Il Fornaio Rug tagliatelle
Il Fornaio Middelhavssalt
Peber
Rens kyllingen og parter i 6-8 stykker. Skær løgene i tynde både.
Varm olien i en stor stegegryde og brun kyllingestykkerne. Krydr med salt og peber. Tag kyllingestykkerne op efterhånden som de er brunet.
Steg chorizopølser og løg sammen med presset hvidløg et par minutter. Tilsæt kyllingestykker, timian og citronskal. Hæld hvidvin på og lad det fordampe. Tilsæt bouillon og polpa og lad kyllingen simre under låg ved svag varme i ca. 20 min. Tag låget af gryden og lad retten simre i yderligere 10 min. uden låg. Smag saucen til med salt og peber og drys persille over retten.
Kog tagliatellen som angivet på emballagen og afdryp. Server til kyllingegryden evt. med en grøn salat.