MENU

Opskrifter / Pasta

Pasta med tigerrejer i hvidvin

4 personer
Pasta med tigerrejer i hvidvin

300 g tigerrejer
1 spsk. olivenolie
2 fed hvidløg
1 lille håndfuld krydderurter fx basilikum, persille og kørvel
2 dl hvidvin
1 dl bouillon
1 spidskål
200 g grønne ærter
250 g mascarpone
1 lille bundt purløg
Il Fornaio Middelhavssalt
peber
300 g Il Fornaio Pappardelle
1 lille håndfuld ærteskud

Vend tigerrejer med olivenolie, presset hvidløg, og hakkede urter og lad rejerne marinere i ca. 1 time.

Kom hvidvin og bouillon i en gryde og kog ind til det halve.

Halver kålen. Fjern de yderste blade og stokken og skær kålen i tynde både.

Kom spidskål i hvidvinsbouillonen og damp kålen ca. 5 min. til den er mør. Tilsæt ærter og marscapone og vend forsigtigt rundt, til mascarponen er smeltet i saucen. Tilsæt purløg og smag til med salt og peber.

Kog pastaen som angivet på emballagen og afdryp.

Varm olien på en pande og steg rejerne et par minutter. Vend rejer med sauce og server til friskkogt pasta. Drys med klippet purløg og ærteskud.