Il Fornaio’s ’Pappardelle Arrabiata’
Ingredienser:
400 g Penne
1 glas Polpa di Pomodoro
2 skalotteløg
10 fed hvidløg
2-3 røde chilier
Ekstra jomfru olivenolie
2 tsk. tørrede chili
2 tsk. rørsukker
Friskrevet parmesanost
Salt og peber
Sådan gør du:
Kog pastaen næsten som angivet på emballagen. Men kun til
den er halvt færdigt. Afdryp og gem en smule af pastavandet.
Hak løg og hvidløg og kom det i en pande i rigelig olivenolie
sammen med den knuste og friske chili.
Herefter tilsættes polpaen.
Smag til med salt, peber og sukker og lad saucen simre i
35-45 minutter for svagt blus.
Tilsæt lidt af kogevandet og vend den afdryppede pasta i
sauce og kog den færdig. Server rygende varm og med
rigeligt friskrevet parmesanost.