Risotto er indbegrebet af mad i en fart og denne opskrift med Il Fornaios Risotto med asparges, gør det både nemt, sundt og velsmagende! ⠀
⠀
Ingredienser:⠀
250 g Risotto med asparges⠀
1 spsk. Ekstra jomfru olivenolie⠀
1 dl hvidvin⠀
6-7 dl vand⠀
Parmesanost⠀
100 g mascarpone⠀
4 friske grønne asparges⠀
1 citron⠀
Salt og peber⠀
Sådan gør du:⠀
Varm en sjat olivenolie i en tykbundet gryde. Tilsæt posens indhold og rør godt rundt i gryden. Tilsæt hvidvin og rør rundt til væsken er fordampet. Tilsæt vand lidt efter lidt under omrøring, til risene er al dente. Tilsæt parmesan, mascarpone, snittede asparges og citronsaft og -skal. Smag til med salt og peber. Server rygende varm med et stænk olivenolie og friskrevet parmesan.