MENU

Opskrifter / Pasta

200 g sød kartoffel

200 g Tagliatelle

200 g salsicciapølser

Extra jomfru olivenolie

2 fed hvidløg

6-8 blade salvie

½ dl hvidvin

330 g tomatsauce

Lidt hakket salvie

Revet parmesan

Aftensmad til 2 personer på ca. 20 minutter

Pasta med ekstra grønt – her søde kartofler. Ja, en italiener vil nok korse sig! Men hey, så kan der komme endnu flere pastadage på madplanen.

 

Sæt vand over til pasta. Skræl kartoflen og lav ”spaghetti” af den med en spiralizer. Kog pastaen al dente i rigeligt kogende og saltet vand, ca. 1-2 minutter. Kom sød kartoffel i det sidste ½ -1 minut.

Salsiccia:

Klem farsen ud af pølserne til små kødboller, eller skær pølserne i skiver. Steg dem i olivenolie til de er let gyldne. Skær hvidløget i skiver og pluk bladene af salvien. Steg begge dele med pølsen i et par minutter. Tilsæt hvidvin og tomatsauce og kog op, 2-3 minutter. Smag til med salt og peber.

Servering:

Dræn vandet fra pastaen og vend den forsigtigt med saucen.

Anret i store, dybe tallerkner – top med lidt salvie og revet parmesan.