MENU

Opskrifter / Pizzabund

Pizza margherita med stracciatella

1 pizza
Pizza margherita med stracciatella

1 Il Fornaio pizzabund rossa

50 g frisk mozzarella

6 tsk stracciatellaost

Olivenolie

Frisk basilikum

En klassisk pizza margherita går man aldrig galt i byen med. Og toppes den med den friske, cremede og bløde stracciatellaost er der ikke et øje tørt. Her får du vores opskrift hvor de langtidsfermenterede færdige surdejs-pizzabunde gør det til en leg at servere pizza, som var du i Napoli. 

Sådan gør du:

Tænd ovnen på 225 grader. Få så meget væske ud af den friske mozzarella ved at rive den i mindre stykker og dræne den i et klæde eller en si. Fordel små klumper af den friske, drænede mozzarella på pizzaen. Bag midt i ovnen i ca 4 minutter. Tag pizzaen ud og top med små klatter af stracciatella, frisk basilikum og lidt god olivenolie.