MENU

Opskrifter / Brug brødet

Grillet caesar salat

1 romaine salat

1 radicchio salat

extra jomfruolivenolie 

500 g ærter i bælg

1 agurk

1 dl extra jomfruolivenolie 

100 g brune ris 

salt

50 g reven parmesanost

lidt skovsyre

 

Della nonna dressing

½ dl fløde

saft af ½-1 citron

2 tsk. sukker

peber

 

1 brød f.eks. Primitivo fra Il fornaio

Tilbehør eller frokostret til 4 personer

Skær salaterne i kvarte, men behold stokken på.

Pensl salaterne med olivenolie og grill dem gyldne på begge sider.

Bælg ærterne. Skær agurken i brede spåner med en kartoffelskræller.

Varm olien i en gryde og rist risene til de popper og bliver friterede. Pas på de ikke brænder på. Afdryp på et stykke fedtsugende papir og drys med salt.

Rør fløde med citronsaft, sukker og peber til dressingen tykner en smule.

Anret lidt ris i bunden af tallerkener sammen med salaten. Top med ærter og agurkespåner. Drys med reven parmesanost og dryp dressing over. Drys med resten af de poppede ris og pynt med skovsyre. Server med brød.