Opskrifter / Pizza
Rød pizza med Guanciale og syltede tomater
2 pizzaer
Ingredienser:
2 Pizzabunde med tomatsauce
2 kugler mozzarella
200 g små tomater – gerne i flere farver
100 g guanciale i tynde skiver eller små tern (alternativt god pancetta)
1 godt bundt frisk basilikum
2 dl hvidvinseddike
5 dl sukker
2 lauerbærblade
10 peberkorn
5 spsk salt
Il Fornaios extra jomfruolivenolie
Fremgangsmåde:
Kog eddike op med sukker, salt, laurbær og peberkorn. Lad det køle af.
Halver tomaterne og hæld saltlagen over når den er kold. Lad det trække et par timer, gerne over natten.
Fordel mozzarella ud på pizzaen i grove stykker
Fordel guanciale jævnt over pizzaen
Bag nu pizzaen i 3-5 minutter i en forvarmet ovn på 225 grader – gerne med en opvarmet bageplade eller pizzasten/bagestål
Tag pizzaen ud og lad den “dampe” af på en bagerist, før den skæres. Dette er for, at pizzaen ikke bliver våd i bunden
Slut af med at toppe pizzaen med syltede tomater, en god håndfuld basilikum og dryp med lidt god olivenolie.
Primære indgredienser:
Vi anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige brugeroplevelse på vores website. Denne information deles med tredjepart og anvendes til analyse og statistik. Ved at klikke OK accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik.
Ok Cookie- og Privatlivspolitik