MENU

Vores brød / Surdejs Pizzadej

Surdejs Pizzadej

Surdejs Pizzadej

Vores Surdejs Pizzadej er lavet på egen surdej og italiensk Tipo 0 hvedemel.

Her får du de karakteristiske ”surdejsbobler”, et godt bid og dybde i smagen. Nok til 2 pizzaer, der kan toppes, som du ønsker – som en ”Bianco” eller klassisk med tomat.

Velegnet til ovn, pizzaovn og pizzasten i grillen. Alternativt kan dejes bages som brød. Fx bliver 1 kugle nemt til 2-3 pitabrød, eller dejen kan steges med hvidløg og krydderier på en varm pande.

Optøning 1 time ved stuetemperatur. Det ultimative resultat opnås ved optøning på køl natten over.
Ved 1 times optøning kan der dannes en skorpe på dejen, som kan afhjælpes med lidt vand og forsvinder ved bagning.

Bagetiden afhænger af topping samt bagetemperatur. Vi anbefaler så høj temperatur som muligt.

 

Mangler du inspiration til pizzatopping? Prøv en af vores mange opskrifter på pizza her på siden.

 

 

Pita, pandestegte fladbrød, madbrød eller morgenboller

Du kan bruge vores Surdejs Pizzadej til meget mere end blot pizza. Deler du dejen op, kan du fx lave mini foccacia med topping til madpakken, lave minipizza, forme dejen til boller eller trykke dem flade og stege dem på panden.

Ingredienser & næringsindhold:

Ingredienser: HVEDEMEL Tipo 0 42,7%, vand, DURUMHVEDEMEL 11,6%, hvedesurdej (HVEDEMEL, vand, gær), salt med jod, bagehjælpemiddel (HVEDEMEL, HVEDEGLUTEN), lys BYGMALT.

Energi 878 kJ / 200 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Fedt 0,7 g
heraf mættede fedtsyrer 1 g
Kulhydrat 42,3 g
heraf sukkerarter 1,3 g
Kostfibre 2,2 g
Protein 6,8 g
Salt 1,4 g


Kan købes i

Bilka, Nemlig.com