MENU

Opskrifter / Pasta

Ravioli med spinat og mascarpone

2
Ravioli med spinat og mascarpone

50g Il Fornaio durummel
150g Il Fornaio tipo 00 hvedemel
2 æg

Fyld
100g mascarpone
25g revet parmesan + lidt til toppen
150g frisk spinat
0,5 fed hvidløg
Il Fornaio Middelhavssalt, peber & muskatnød

Herudover
60g smør

Sådan gør du:

Æg og mel blandes til pastadejen. Ælt til den er smidig. Det vil tage cirka 5 minutter. Film dejen og læg den på køl. Den skal ligge cirka en time på køl før den rulles ud. Blancher spinaten, så den falder sammen. Klem væsken ud af spinaten og hak det fint. Rør det sammen med finthakket hvidløg, ricotta og revet parmesan. Smag til med salt, peber og muskatnød. Rul pastadejen tyndt ud og stik cirkler ud i passende størrelser. De skal selvfølgelig være lige store. Læg en spiseskefuld fyld på bunden og fugt kanten af pastaen og pres raviolien sammen, og klem efter med en gaffel. Kog raviolien cirka 3-4 minutter afhængig af tykkelse. Server med brunet smør og parmesan.