MENU

Opskrifter / Bagværk

Surdejs Pitabrød

4 pitabrød
Surdejs Pitabrød

1 pakke Il Fornaio surdejspizzadej

Il Fornaios surdejspizzakugler er oplagte at bruge til hjemmelavede surdejs pitabrød. Hvis du ønsker at lave din egen dej fra bunden, kan du bruge følgende opskrift med gær og denne med surdej. 

  1. Tø dejen op over natten på køl, eller på køkkenbordet et par timer. Husk at jo længere fermentering, jo mere smag kan du få i dit brød.
  2. Fordel hver dejkugle i to nye kugler, i alt 4 kugler, og lad dem hæve på køkkenbordet 1 time.
  3. Tryk med hænderne dejen ud, så den er ca. 0,5 cm tyk, lad dem efterhæve i 20 min.
  4. Tænd pizzaovnen, og varm den op til de ca. 400 grader. Hvis du laver dem i normal ovn, så sæt den på 250 grader varmluft.
  5. Bag pitabrødene af. Ca. 10 min i normal ovn.