Ingredienser
300 g kyllingebryst
2 spsk extra jomfru olivenolie
1 løg, finthakket
3 fed hvidløg, finthakket
1 flaske Polpa di Pomodoro
500 g Rigatoni 50% Fuldkorn
50 g tomatpuré
200 g flødeost, naturel
1,5 L grøntsagsboullion
1 spsk oregano, tørret
100 g ruccola, skyllet
200 g græskar
salt og friskkværnet peber
Tilbehør
Friskrevet parmesanost
Friske basilikumsblade
One pot pasta med kylling og græskar er en af vores klare favoritter, når aftensmaden skal være nemt og klares hurtigt. Den er en simpel hverdagsredning når tiden er knap og smager helt fantastisk. Har du lige givet dig i kast med din første one pot pasta, så lover vi, at du ikke bliver skuffet. Denne ret kan laves med dit yndlingspasta – uanset om det er penne, skuer eller spaghetti. Prøv vores forskellige fuldkornsvarianter for lidt mere bid og en autentisk italiensk smag.
Når man i denne tilberedningsmetode kommer alt i en gryde på en og samme tid, så sker der nemlig det magiske at alle ingredienserne tager smag fra hinanden og pastaen, som jo ellers traditionelt koges for sig selv og først derefter blandes med saucen, bliver helt ekstraordinær lækker.
Denne opskrift på one pot pasta er udviklet i samarbejde med opskriftsudvikleren Maria Charlotte med udgangspunkt i hendes grundopskrift One pot pasta med kylling
Fremgangsmåde
Servér din one pot pasta med kylling og græskar med revet parmesanost, friske basilikumsblade og en god olivenolie.
Velbekomme!